De câteva zile, în presa din Rusia au apărut zvonuri precum că actrița ar trece prin clipe grele. Acestea anunță că Anastasia Zavorotniuk ar duce o luptă cu cancerul.

Zvonurile despre starea precară de sănătate a actriței au apărut după ce, în ultimele luni, aceasta și-a anulat spectacolele, a încetat să-și facă apariția la evenimentele publice, iar postările de pe rețelele sociale au devenit din ce în ce mai rare și neactuale. După afirmațiile colegilor aceasta s-ar fi îmbolnăvit.

După ce mai multe publicații au scris despre faptul că Anastasia Zavorotniuk suferă de cancer, purtătorul de cuvânt al actriței vine să dezmintă zvonurile. Potrivit lenta.ru managerul afirmă că vedeta nu este bolnavă, iar motivul este unul ce ține de viața personală, chiar dacă este în detrimetrul carierei sale.

„Zavorotniuk și Cernișev (nr. soțul actriței) își perfectează actele. Petea este american, iată de ce vor ca fetele lor să obțină cetățenia”, a declarat agentul. De menționat că fiica mai mare a Anastasiei, Anna, locuiește de câțiva ani în America.

Declarațiile nu au mulțumit fanii actriței, aceștia fiind convinși de faptul că aceasta ar fi avut tumoare pe creier, aceelași tip de cancer care a răpus-o pe Janna Friske. Zvonurile sunt alimentate și de faptul că câteva săptămâni în urmă, Anastasia Zavorotniuk a fost surprinsă de paparazzi cu o tăietură în zona gâtului, acest semn fiind atribuit tăieturii apărute în urma unei biopsii.

Dat fiind faptul că discuțiiile pe tema bolii vedetei nu încetează, zilele trecute, directorul artistic al Anastasiei, Stas Hristov, a venit cu o nouă declarație pentru kp.ru: „La începutul lunii septembrie, Nastea va acorda un interviu de televiziune. Veți afla tot adevărul chiar din gura ei. Nastea va povesti totul, va zâmbi… Este în proces de lucru…”

Bărbatul nu a negat presupusa boală a vedetei și a vorbit despre o posibilă plecare a acesteia cu familia în SUA.

dinsta

Internauții însă rămân neînduplecați și sunt convinși că nu iese foc fără fum: „Informațiile despre starea de sănătate a Jannei Friske și a Iuliei Nachalova, au fost de asemenea dezmințite, ținute în secret. Reprezentanții vedetelor au negat mereu totul”.

Sperăm ca zvonurile să rămână zvonuri, iar actrița să fie bine.

Sursa: woman.ru