Astăzi este Ziua Națională a Portului Popular, iar cu această ocazie ai mai multe motive să îmbraci o ie și să simți profunzimea și energia spirituală conferită de stilului național.

Ei bine, cu această ocazie interpreta Gloria Gorceag a decis să dedice acestei zile, o fotografie. În imaginea distribuită pe rețelele sociale, viitoarea mămică apare într-o ipostază tandră alături de soțul său Smally, ambii purtând câte o ie.

Artista a ținut să asocieze această poză cu un comentariu, în care a dezvăluit  mici detalii despre ținutele pe care au ales să le poarte la această ședință foto. „Pentru că e Ziua Naţională a Portului Popular. Ps: Se apropia nunta noastră și o rudă apropiată ne-a întrebat ce cadou vrem, avea și câteva optiuni: poate o mașină de spălat, un robot de bucătărie…Noi am zis ca vrem o ie și o camașă națională!, a scris Gloria.

Amintim că artista este în ultimul trimestru de sarcină și urmează să aducă pe lume un bebeluș. Până acum, viitorii părinți au evitat să divulge sexul copilului. Noi îi dorim Gloriei Gorceag naștere ușoară și multă sănătate!

Citește și: Gloria Gorceag, cu burtica mare și fără pic de machiaj! Ce nume a ales pentru bebeluș viitoarea mămică

Distribuie articolul: