Carmina Cotfas, reprezentanta României la Miss Universe, care pentru prima dată în istorie se va desfășura în Eilat, Israel, va purta o adevărată bijuterie la proba „costum național”. Rochia este inspirată din portul Reginei Maria a României și este cu 10.000 de cristale Swarovski.

La finele lunii Noiembrie peste 1.200 de membri ai delegațiilor oficiale Miss Universe din aproximativ 100 de țări, vor ajunge în stațiune de la Marea Roșie. Evenimentul mult așteptat va fi transmis live în peste 170 de țări.

Înainte de plecare, Carmina Cotfas a prezentat presei din România rochia pe care o va purta la proba „costum național”. Această adevărată bijuterie a fost creată de designerul Israelian Aviad Arik Herman, este inspirată din portul Reginei Maria a României și este împodobită cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului.

„Piesa vestimentară a fost realizată în trei luni și este făcută din brocart fin și broderie de lux cu motive românești. Valoarea ei depășește 20.000 de dolari”, notează libertatea.ro.

„Rochia aceasta, realizată cu pasiune de designerul Aviad Arik Herman, va aduce în fața publicului esența stilistică a României și nu pot decât să îi doresc mult succes Carminei Cotfas, reprezentantei României în această competiție”, a declarat David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

Carmina Cotfas, are 21 de ani și este din Cluj-Napoca. Reamintim că anul trecut titlu de Miss Universe a fost obținut de Andrea Meza din Mexico.

Foto: Instagram/ Miss Universe România