De curând, Victoria Roșca i-a oferit lui Dorin Galben un interviu, abordând mai multe subiecte, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cei doi au vorbit despre actorie, plecarea de la Teatrul „Ion Creangă, fondarea vlogulului „Zâmbărele”, despre ascensiunea și câștigurile sale din mediul online, dar și relația la distanță.

Chiar dacă a întâmpinat multe greutăți pe drumul ales, totuși, actoria și regia au ajutat-o să își lanseze unul dintre cele mai de succes proiecte din Republica Moldova – „Zâmbărele”. Primul video l-a făcut în urmă cu trei ani și jumătate, pe când plecase la muncă în Italia, din dorința de a scăpa de sărăcie. A cerut ajutorul mai multor cunoscuți să o ajute cu lucrul, însă, fără succes. Așa s-a întâmplat că a ajuns să lucreze badantă. Și… având mult timp liber, a început să filmeze zilnic câte ceva, ironizând pe seama moldovenilor plecați în Italia. Subiectele sale inspirate din viața reală au prins la public, lumea reacționând foarte pozitiv.

„… stând între patru pereți, începi pur și simplu să gândești foarte mult, să-ți pui foarte multe întrebări despre viața ta, să te întrebi: de ce eu nu am reușit acasă cu școală la Academia de Arte, cu masterat, cu nu știu mai ce cursuri… dacă stai și te gândești prea mult, îți ieși din minți, trebuie să faci ceva”, povestește ea.

„Am văzut că toți fac Instagram și mi-am făcut și eu”

Deși are numai un an și jumătate de când și-a creat cont de Instagram, aceasta se bucură de popularitate, având aproape 100 mii de urmăritori. Actrița a dezvăluit că din Instagram ar câștiga, în medie, 500 de euro lunar, tot cam atât și din YouTube.

„Sincer, bani a început să aducă acum. Au mai fost niște tentative mici, dar bani mici. Eu pot să recunosc că,  un timp foarte îndelungat, eu am plătit băiatul care filmează și editează din bani personali și acuma îmi dau seama că iau din casă și bag în Zâmbărele. Dar eu am mare noroc că actorii mei se filmează fără a fi remunerați, nimeni nu cere de la mine un leu. Ei fac asta pentru că ei se simt bine, ei s-au regăsit, li-i interesant, noi am ajuns să fim o gașcă nebună”, spune actrița.

În momentul de față, Victoria scrie o carte și lucrează la un scenariu pentru un serial. Urmărește interviul de pe canalul de youtube al lui Dorin Galben și află mai multe detalii.

Video: Youtube/GALBEN

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: