Allys este o tânără interpretă de la noi și este vocea feminină a trupei PRIZA, care după ani de colaborare a devenit o a doua familie pentru tânără. După premiera piesei „Poveri” din această primăvară, artiștii au plecat într-un turneu pentru o perioadă de jumătate de an, tocmai în Turcia.

Nu este pentru prima oară când Olesia Spiridonova cu numele de scenă Allys, împreună cu băieții de la PRIZA călătoresc pentru a-și promova muzica. Timp de patru ani au evoluat în mai multe țări, precum România, Turcia, Emiratele Arabe și Asia Mica.

Această primăvară a adus-o pe Olesia într-un turneu în Turcia unde i-a încântat pe turiștii de acolo cu frumusețea, vocea și carisma sa. Trupa a evoluat seară de seară pentru publicul de acolo, reușind să susțină mai mult de 140 de concerte prin hotelele de pe Coasta Antalyei.

Familia Priza

„Priza a devenit o familie pentru mine. Sunt mereu sub privirile băieților care au grijă de mine ca de o soră. Nu este ușor, fiind femeie, să faci parte dintr-un colectiv bărbătesc, dar datorită naturii femeii, reușesc să găsesc limbă comună cu fiecare dintre ei.”, povestește tânăra.

O zi din viața unui artist, în turneu

„Pe lângă concerte,  în fiecare zi încerc să învăț piese noi, să practic sportul și să citesc. La fel fac și băieții. Nimeni nu stă degeaba. Pentru că, chiar dacă suntem departe de familie, într-un loc atât de frumos, noi continuăm să ne dezvoltăm și să folosim timpul pentru a îmbunătăți viitorul nostru comun” a continuat Olesia.

Despre dragoste

„Inima mea este liberă și cred că bărbatul care mă va cuceri, îmi va accepta și profesia, iar eu voi face tot posibilul pentru ca profesia mea să nu fie un obstacol în calea relației noastre.” a dezvăluit Olesia.

Despre DOR

”Ne întoarcem în țară abia în noiembrie, atunci vom avea șase luni împlinite în Antalya. Aici avem marea, palmierii, oameni binevoitori și multe locuri frumoase, dar nu-i avem pe cei dragi alături. De ei ne este cel mai dor. Deși există multe atracții și vreme frumoasă, mai ales toamna, bineînțeles că pentru fiecare persoană există o casă în care s-a născut și să cântăm pentru publicul de la noi, este de fiecare dată mult mai emoționant, așa că ne este foarte dor de acest lucru.”

Sursa foto: Arhiva Personală

Vezi și: Allys revine cu o melodie în limba rusă! (Video)

Distribuie articolul: