Femeile născute în zodia Balanță sunt foarte corecte, justițiare, echilibrate, sociabile și au abilități bune de comunicare. Ele sunt binecunoscute pentru farmecul lor și pentru ușurința cu care îi atrag pe oamenii de sex opus.

Femeia Balanță se poziționează undeva între rațional și emoțional, încercând să le echilibreze pe amândouă. Ea este o persoană diplomatică, care încearcă să asculte rațiunea și intuiția, recunoscând de fiecare dată când greșește.

Iată câteva lucruri interesante despre zodia Balanță:

Element: Aer

Compatibilitate: Berbec, Gemeni și Vărsător

Incompatibilitate: Fecioară și Scorpion

Piatra nașterii: Turmalina roz

Calitățile zodiei Balanță: diplomația, grația, hotărârea, calmul

Defectele zodiei Balanță: superficialitatea, detașarea, lipsa de decizie, indulgența

Motto-ul zodiei Balanță: ”Am decis, deci știu ce fac!”

Balanța în dragoste

Femeia Balanță face totul pentru persoana iubită și îi înțelege punctul de vedere, încercând să îl încurajeze de fiecare dată. Știe să treacă peste orice situație cu calm, dar în schimb își caută un partener care să o sprijine. Această nativă nu se angajează într-o relație emoțională care ar face-o să își piardă timpul, ci acționează mai mult logic și în funcție de acțiuni. Ea oferă tot ce poate într-o relație, este credincioasă și foarte romantică.

Balanța în muncă

Femeia Balanta este cu adevărat dedicată muncii sale și pune mult suflet în ceea ce face. Îi place să lucreze în mod eficient, plus că este o colegă de încredere, care nu folosește niciodată strategii nedrepte pentru a avansa.

Balanța și prietenii

Femeia Balanta are multă grijă de prietenii ei și se concentrează pe nevoile lor. Ea știe exact ce le place și nu le place și ori de câte ori planifică ceva în care sunt implicați și ei, se asigură că prioritare sunt preferințele fiecăruia. Persoanele născute în zodia Balanță au un sentiment de corectitudine față de oamenii din jurul lor și le place să fie înconjurate de familie și prieteni.

Balanța și moda

Femeia Balanța are un stil foarte feminin și știe să se îmbrace pentru fiecare ocazie. Spre deosebire de multe native, femeia Balanță își cunoaște cu exactitate stilul vestimentar. Nu simte nevoia de a urmări cele mai noi tendințe de modă, ci alege doar ceea ce se potrivește ei. Iubește simplitatea și bijuteriile vintage, dar preferatele ei sunt gențile și pantofii. La fel de importante pentru ea sunt și parfumurile, la urma urmei ea iubește să miroase bine.

Citește și: Cât de rele sunt femeile, în funcţie de zodie. Nu încerca să le enervezi

Distribuie articolul: