Deși prima zi de naștere a lui Dominic a fost încă înainte de Revelion, cadourile nu încetează să apară în casa interpreților Antonia și Alex Velea. Ieri, tatăl băiețelului anunța, pe rețelele sociale, că familia lor mai are un membru - un cățeluș de rasă, pe nume Ahile.

El este Ahile!
Noul membru al familiei!”, comunica, mândru, Alex Velea.

Cântărețul a publicat și o dovadă foto a micului Bull Terrier, care de ieri, a intrat oficial în familia lor. Un astfel de cățel ajunge să coste, de altfel, până la 500 de euro.

5641_10153156142851431_4645478927716874824_n

Acasă la Alex Velea va locui deja al doilea cățel. Primul, un buldog francez, locuia acolo încă înainte de venirea pe lume al lui Dominic. În ciuda criticilor că micuțul stă deseori lângă buldog, Alex și Antonia au ținut să concretizeze:

El nu doarme lângă cățel. În al doilea rând, este foarte bine ca un copil să crească lângă un animal. Copiilor le plac animalele foarte bun, iar noi avem un animal foarte curat. E un buldog francez. Noi obișnuim să mai dormim și cu cățelul, dar vă dați seama că și noi ne gândim la copilul nostru, ca să nu-i punem sănătatea în pericol”

vf

Foto: Instagram

Distribuie articolul: