Acum câteva zile, băieții de la Akord au anunțat că sunt în căutarea unui solist, după ce Igor Stribițchi a decis să părăsească proiectul. N-a trecut mult timp și trupa s-a relansat într-un nou format.

Igor Sîrbu are un alt coleg, Eduard. Noul membru Akord este un burlac carismatic de 24 de ani și cântă la chitară. Eduard Malareu a participat la Vocea României în echipa interpretei Irina Rimes.

„L-am cunoscut pe Eduard la Vocea României. Are o carismă aparte, este un băiat educat cu bunul simț și transmite o energie frumoasă. L-am ales, atunci, în echipa mea, iar acum am o bucurie în suflet să aflu, că Eduard face parte din Trupa Akord. Sunt mândră de el și cred, că astrele și cosmosul s-au aliniat să-i poarte noroc. Pe timpuri, când încă nu visam să fac carieră muzicală în România, contemplam, în mașină, ascultând Akord și chiar țopăiam, pe la petreceri, pe melodiile trupei”, a declarat Irina Rimes cu ocazia relansării Trupei Akord.


Igor Sîrbu, care a evitat să apară în public după ce colegul său de trupă a plecat din Akord pentru că a ales o carieră solo, a declarat că „decizia de a face echipă nouă cu Eduard a venit ușor, de la sine. Eduard a apărut la orizontul deciziei mele exact atunci când era necesar. Având experiența de artist profesionist, mi-am pus două întrebări, concrete: ce vreau eu și cea vrea publicul de la mine? S-a adeverit, că și eu și publicul ne dorim același lucru – să continuie Trupa Akord! Astfel, Akord continuă”.

Trupa Akord s-a relansat deja cu o nouă melodie „Zboară Fluturi”.