Corina Bud a stârnit o adevărată campanie virtuală în rândul femeilor din România, odată cu lansarea piesei „Fernando”, alături de un videoclip cu mesaj social. În câteva zile, o mulțime de nume sonore din România s-au alăturat acestei campanii, trădându-și chipurile nemachiate în fotografii.

Provocarea virtulă, lansată de Corina Bud, poartă denumirea #cleardifferenttrue și presupune utilizarea acestui hashtag la distribuirea pe internet a fotografiilor din seria #nomakeup.

Yeeeei! 😃🐰🐰Vacanță! 🌞🐇🐣#holidaymood #eastermood #nomakeup #CleanDifferentTrue #QUEEROMANIA

A post shared by Corina Bud (@corinabud) on

Chemarea Corinei s-a bucurat de succes chiar din primele clipe. Chiar ieri vă împărtășeam fotografia Andreei Marin, în care diva apare fără pic de machiaj pe chip, îndemnând femeile să privească machiajul ca pe o alternativă și să-și dezlănțuie adevărata imagine, cea pe care o văd dimineața în oglindă, după ce s-au trezit.

Andreea Marin pozează cu mândrie fără pic de machiaj: „Nu uitați cine sunteți în spatele măștii!”

#NoFilter, #NoMakeup. Buna dimineata, oameni frumosi! Prin aceasta postare va reamintesc faptul ca privirile noastre aruncate in oglinda in zori de zi ne arata pe noi insine, asa cum suntem și asa cum ar trebui sa ne iubim. Desigur, trăim într-o lume în care machiajul e parte din viata noastră de zi cu zi. Dar lăsați-l sa rămână o joaca, o placere și nu sa devina o obligație, o norma impusa de la care nu va abateti orice ar fi. Susțin mesajul artistei @corinabud, odată cu lansarea noului sau videoclip (https://vimeo.com/212804546/8dfe068f81): "frumusetea nu e o fata frumoasa, un trup cu norme nerealiste, ci o inima frumoasa, o minte frumoasa, un suflet frumos insotite de curajul de a fi tu insati”. Nu uitați cine sunteți în spatele măștii și cine va iubește asa cum sunteți în zori de zi. #NoFilter #NoMakeup #corinabud #newvideo

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Iată că Andreea Marin nu este nici pe departe unica vedetă care se alătură provocării. În aceste zile, s-au mai alăturat Antonia, INNA, Nicole Cherry, Adela Popescu, Ruby, Monica Tand și multe altele.

Admirați-le!

… throw back #nomakeup #nofilter … @corinabud 💃 #FernandoTuMeEstasMatando 👻

A post shared by INNA (@innaofficial) on

https://www.instagram.com/p/BSwUd_YAm67/?taken-by=nicolecherry

Foto: Instagram