Chiar dacă sunt căsătoriți de mai bine de un an, actorul Dan Melnic și soția acestuia, Doina Melnic, abia acum au organizat o petrecere așa cum și-au dorit ei. Și-au adus cei mai apropiați prieteni și rude într-un cort, i-au îndemnat să danseze pe iarbă și au umplut sărbătoarea de galben – culoarea preferată a Doinei.

„Am organizat o petrecere cu mire și mireasă, așa cum ne-am dorit noi. Ne-am simțit foarte bine alături de invitați. Suntem deja de peste șase ani împreună, încă din facultate. Ambii am absolvit Academia de Arte. Suntem căsătoriți de mai bine de un an, însă am „copt” mai multă vreme ideea acestei petreceri. Am sărbătorit cu rude și prieteni într-un mod relaxant, cu multă iarbă verde în jur. Am ales localul cel mai potrivit pentru nunta noastră: un cort mare și cu o gradină și mai mare de iarba în jurul lui”, a povestit Dan Melnic în exclusivitate pentru EA.md.

Pentru voia bună au ales muzică pe cinste, iar piesa care le-a încununat primul dans a fost varianta lui Cătălin Josan pentru celebrul șlagăr „De-aș avea”. Toate detaliile petrecerii au fost atent alese de cei doi tineri, galbenul fiind prezent în cele mai importante momente: de la buchetul miresei până la tortul „de miere”.

„Doinei îi place mult culoarea galben, așa că aceasta a predominat cam peste tot. Și flori, și baloane, și globuri, și tort, „be happy” pentru toată lumea care a fost alături de noi. Cel puțin așa ne-am dorit să se simtă toți, iar pentru a nu uita să mai zâmbească, le-am oferit invitaților și mărturii – magneți pentru frigider cu mesaje haioase. La final ne-am umplut casa de flori și de cadouri cât pentru cinci Crăciunuri înainte”, ne-au declarat fericiți Dan și Doina.

Mirii au oferit invitaților câteva surprize distractive, care i-au uimit pe toți. „Totul a fost perfect pus la cale, pentru că a fost așa cum ne place, iar cei prezenți ne-au susținut frumos!”, a mai spus mirele pentru EA.md.

Precizăm că informația și pozele din acest material pot fi preluate numai cu acordul Doinei sau al lui Dan Melnic.