Vedeta televiziunii germane Sophia Vegas, pe numele adevărat Sophia Wollersheim, s-a chinuit cu un corset special şi a ajuns la talia de 46 de centimetri.

“Acum arăt în sfârşit aşa cum mi-am dorit”, mărturiseşte fotomodelul Sophia Vegas, în vârstă de 31 de ani, care este în prezent vedeta unui reality show de la un canal de televiziune din Germania.

Potrivit click.ro, de când era copil, visa să arate precum actriţa franceză Brigitte Bardot, în tinereţe. Şi cum idolul său avea o talie de invidiat şi sâni voluminoşi, Sophia nu a avut decât să se supună la operaţii estetice ca s-o poată imita. Numai că medicii germani nu au vrut să-şi asume riscul de a-i scoate coaste pentru a o face cât mai suplă. De aceea, s-a dus în SUA, unde şi-a îndeplinit visul. Culmea este că nici după ce şi-a scos patru coaste Sophia Vegas nu a fost mulţumită de talia ei.

Medicii i-au recomandat ca să poarte corsete speciale timp de 24 de ore din 24. Astfel, după opt luni de chinuri, a ajuns la silueta care îi place. Se mândreşte că a devenit fotomodelul cu cea mai suplă talie de pe planetă.

Sophia Vegas şi-a făcut de asemenea mărire de sâni şi trei operaţii de ridicare a bustului. În afară de chinurile suferite pentru a-şi pune implanturile mamare, tânăra şi-a făcut 4 operaţii pentru remodelarea nasului. „Nu mă intersează ce zic cei care mă critică. Este corpul meu şi fac ce vreau cu el. Spre deosebire de semenii mei, care sunt leneşi şi temători, eu fac schimbări ca să arăt cât mai bine”, a mărturisit vedeta.

Recordul pentru cea mai suplă femeie din lume este deţinut de Katie Jung, care are talia de 38 cm. Americanca, de 77 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai mică talie de pe planetă în 2011.

Sophia nu şi-a propus să o întreacă pe Jung. Se mulţumeşte să fie fotomodelul cu cea mai suplă talie din lume. O interesează cel mai mult să-i placă ei cum arată, nu să intre în Cartea Recordurilor.

Distribuie articolul: