Coincidență sau nu, dar interpretul basarabean Pavel Stratan s-a născut în aceeași zi cu starul hollywoodian Leonardo DiCaprio. Ieri, artistul a sărbătorit în sânul familiei împlinirea a 45 de ani.

Pavel Stratan a pozat, ieri seară, într-o fotografie de familie în care apare ținând în mâini un tort aniversar și avându-l alături pe mezinul familiei – Cezar.

„Parcă mai ieri aveam 4, 5 ani și deja am 45.  Mi-o fi furat timpul virgula… Mulțumesc tuturor pentru felicitări!”, comunica interpretul, în descrierea fotografiei.

12243047_880704441976578_1960414500308767414_n

Dacă nu menționa vârsta atinsă, nici n-am fi intuit că Pavel Stratan va împlini, peste 5 ani, jumătate de veac de când a venit pe lume. Cântărețul trădează o formă de invidiat, iar bicepșii bine lucrați sunt încă o dovadă a acestui fapt.

Amintim că artistul a spulberat vestea conform căreia a revenit la Chișinău pentru a se angaja în calitate de antrenor de fitness. Asta, însă, nu înseamnă că interpretul nu practică sportul!

Cat ma odihnesc, mai fac niste flotari!

Posted by Pavel Stratan on 18 Mai 2015

Familia Stratan a sărbătorit aniversarea artistului la Chișinău, acolo unde este stabilită în prezent. Recent, Pavel Stratan a lansat, împreună cu rapperul Kapushon, featuringul „Nebuni”, adaptat atât de bine la realitățile Republicii Moldova.

La mulți ani, Pavel Stratan!

Foto: Arhiva Personală, apropomagazin.md

Distribuie articolul: