Delia este, clar, un fashion icon și un exemplu pentru multe artiste. Stilul său extravagant, relaxat și colorat ne-a cucerit definitiv. Acum ne este greu să ni-o imaginăm pe aceasta în haine „cuminți” atât cromatic cât și din punct de vedere al croielii. 

Ce credem noi că o face atât de specială și diferită pe Delia, este felul său de a fi. Nu oricine poate adopta un stil atât de nonconformist ca al ei pentru că stilul și personalitatea merg mână în mână.

Am observat că artista iubește elementele portului țigănesc, dar și elementele costumului popular românesc. Am făcut o selecție de ținute, care ne-au impresionat prin originalitate și explozia de culoare. 

Aici o avem pe Delia îmbrăcată într-un costum tradițional țigănesc, dar bineînțeles stilizat. Fusta are multe straturi decorate cu pene.

Imprimeul acestui costum ne amintește de fustele colorate și florale ale femeilor de etnie romă.

Modelul acestei rochii la fel ne duce cu gândul la portul țigănesc datorită exploziei de culoare și a imprimeului.

Un hanorac cu glugă și multe flori, ceva tipic pentru Delia, nu-i așa?

Interpreta a îmbrăcat o superbă rochie cusută dintr-o basma rusească, dar care iarăși este inspirată din imprimeurile florale ale portului romilor.

Basmaua rămâne a fi un element deja îndrăgit și des întâlnit în ținutele artistei.

Am mai observat că vedeta are o afinitate și pentru articolele vestimentare cu elemente ale portului românesc.

Această rochie superbă ne amintește de ia tradițională.

Vesta purtată de Delia în clipul „Vreau la țară” la fel este inspirată din portul nostru tradițional și este un articol vestimentar pentru bărbați.

Care e ținuta voastră preferată? 

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Ce preferințe are Delia în materie de manichiură (Foto)

Distribuie articolul: