Produsele pe care le folosește copilul tău pentru îngrijirea personală sunt esențiale pentru starea lui e bine. Așa cum sezonul estival bate la ușă, o atenție specială trebuie acordată produselor de protecție solară, dar și celor care să-l apere de mușcăturile nedorite ale insectelor. O vizită la standul Farmacia Familiei de la Kids Expo, desfășurat în perioada 30 mai – 2 iunie la Moldexpo, ne-a ajutat să descoperim cele mai utile produse dermato-cosmetice pentru a completa trusa de vacanță a celui mic.

Spray care să-l protejeze de razele arzătoare ale soarelui

Știi bine cât de mult le place celor mici libertatea și jocul de afară, iar acest lucru nu reprezintă o problemă atât timp cât odrasla ta are parte de o protecție potrivită împotriva razelor fierbinți ale soarelui. Recomandarea noastră este să folosești produsele cu SPF pentru protecția pielii celui mic, iar noi îți sugerăm să încerci spray-ul foto-protecție de la „Avène”, cu SPF 50+ care va avea grijă de pielea micuțului tău chiar și în cele mai fierbinți zile ale verii.

Ai uitat de spray-ul protector? Lăptișorul calmant îți vine în ajutor

Uneori sarcinile devin prea multe, activitățile îți inundă ziua și se întâmplă să uiți chiar și cele mai importante preocupări. Dacă ți se întâmplă se uiți de folosirea unui spray sau creme cu SPF pentru piciul tău,  îți vine în ajutor lăptișorul calmant pentru pielea sensibilă a copiilor. Dacă pleci la mare asigură-te că îl ai cu tine ca să eviți micile accidente care-ți pot strica din plăcerea relaxării tale și a copiilor tăi. Îți recomandăm să ai la îndemână lăptișorul calmant după plajă pentru copii, de la „Equilibra„ pe care îl poți găsi în Farmacia Familiei.

Pișcăturile țânțarilor pot fi o adevărată problemă pentru copilul tău, rezolv-o rapid și eficient

Vara sunt plini de energie nu doar copiii, dar și numeroasele insecte care pot crea un adevărat disconfort pentru cei mici. Pișcăturile țânțarilor sunt poate unele dintre cele mai neplăcute senzații pe care le poate experimenta copilul tău în serile răcoroase ale verii. Pentru a evita aceste mici incidente încearcă cu îndrăzneală spray-ul anti-țânțar de la „Chicco”, care îl va apăra de asemenea incidente.

Igiena bucală – o prioritate, în fiecare zi

În timp ce unii copii conștientizează importanța spălatului pe dinți, alții ar dori să evite procedura. Cum ar fi dacă ai transforma acest ritual într-unul mai distractiv pentru micuțul tău, încearcă să-i schimbi periuța clasică pentru spălat dinții cu una electrică. Copilul tău va fi atras de felul în care funcționează aceasta, iar procesul de spălare pe dinți va fi unul cât se poate de plăcut. Poți încerca periuța electrică pentru dinți de la „Chicco”, care își face treaba de minune.

Încununează o zi fierbinte de vară cu un duș răcoritor și miresme proaspete

Cât de plăcut este un duș răcoritor după o zi caniculară? Lasă-ți copilul să savureze și el din această senzație plăcută în combinație cu un gel de duș de calitate care îi va asigura și o igienă corespunzătoare. Poți încerca cu încredere gelul de duș de la „La Roche-Posay” care va avea grijă de pielea sensibilă a copilului.

Toate aceste produse, și nu numai, le poți găsi la Farmacia Familiei. Iar în cadrul expoziției Kids Expo, care va avea loc până la data de 4 iunie la MoldExpo, poți prinde reduceri avantajoase care te vor ajuta să și economisești!

Află mai multe despre produsele pe care le poți găsi la Kids Expo, la stand-ul de la Farmacia Familiei, în video de mai jos.


Descoperiți reducerile până duminică la standul Farmacia Familiei la Moldexpo.