Ne despart zile numărate de Privé Fashion Events, cel mai grandios show de modă, care va învălui publicul din Chișinău într-o nouă poveste în stilistică baroc. Evenimentul este deja la a III-a ediție și anul acesta va avea loc pe data de 4 octombrie, într-o nouă locație – Tesalia. Pentru a aduce în lumina reflectoarelor noile colecții ale creatorilor autohtoni de modă, pe podium vor defila cele mai frumoase modele de la noi.

Evenimentele Privé Fashion Events adună cele mai importante personalități din domeniul
fashion, media influenceri, bloggeri, precum și cele mai cotate modele ale momentului.

Amintim că în cadrul celei de-a III-a ediție „Privé Fashion Events”, 14 designeri din Moldova își vor prezenta colecțiile de toamnă-iarnă: Top Coat by Olga Tovstenco, Viggo, O&C Bralettes, Berrezzo, Malliny, 105 Store (March Again, Osez le Style, Dillerry), Irina Kroitor, Andaleya, Șotropa, Fortuna Sisters, Ana Popova Loungewear, Ariadna, Nicole Storm, Sofi&Co.

În această ediție, pe podium vor defila 22 modele, cu experiență vastă în prezentări naționale și internaționale, participante ale concursurilor de frumusețe și influenceri în mediul online. Iată-le pe frumoasele și atrăgătoarele modele ce vor defila cot la cot