Cine a spus că o rochie poate fi îmbrăcată o singură dată și la un singur eveniment? Nici măcar vedetele sau membrii familiei regale nu mai au astfel de pretenții. Până la urmă ce este greșit în a îmbrăca o haină de mai multe ori? Chiar și Anna Wintour își reciclează ținutele și astfel încurajează pe toată lumea să o facă. 

Am selectat câteva vedete și personalități, care și-au reciclat rochiile de covorul roșu.

Kate Moss a îmbrăcat această rochie neagră pentru prima dată în 1998 la un festival de film, iar a doua oară tocmai în 2014. Dovada că rochiile negre nu vor fi niciodată demodate.

Victoria Beckham și-a îmbrăcat costumul creat de ea în luna septembrie 2019 la un eveniment organizat de ea și în noiembrie, tot la un eveniment propriu.

Keira Knightley a îmbrăcat rochia semnată Chanel de două ori, după ce i-a făcut mici ajustări și a accesorizat-o diferit.

Kate Middleton obișnuiște să recicleze destul de des ținutele sale. Această rochie Alexander McQueen a fost purtată de două ori la evenimente importante: Prima dată Ducesa a făcut ravagii în anul 2017 la British Academy Film Awards, iar a doua oară în 2019 la National Portrait Gala.

Ducesa de Sussex a fost de multe ori acuzată că alege ținute foarte scumpe, așa că aceasta a dorit să liniștească apele începând să recicleze unele rochii.

Nici Kim Kardashian nu se ferește să poarte o ținută de mai multe ori.

Vezi în galeria foto mai multe imagini.

Foto: Vogue

Distribuie articolul: