Dacă ești în febra pregătirilor pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta, atunci cu siguranță ești în căutarea unei rochii de mireasă deosebite, care să te reprezinte și la care ai visat mereu. Noi venim în ajutorul tău și îți propunem să iei în calcul 15 ținute made in Moldova, prezentate la unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă din această toamnă. 

Weekend-ul trecut la Moldova Fashion Days, am avut ocazia să descoperim mai multe rochii de mireasă care ne-au atras atenția prin originalitatea stofelor și o croială modernă. Dacă ești în căutarea ținutei perfecte atunci trebuie să le vezi și tu. Iată cu ce ne-au surprins designerii autohtoni.

Alina Bradu

Creatoarea de modă a reușit să aducă un suflu nou rochiei de mireasă inspirate din portul popular. Transparența rochiei, detaliile brodate și stofa diafană, te va face să te simți cu adevărat specială.

Ivin Dress

Creațiile amintesc de rochiile de mireasă purtate de primele doamne și celebritățile, adorate pentru stilul modernist de la începutul și mijlocul secolului trecut. Eleganța și rafinamentul sunt cuvintele care descriu cel mai bine aceste ținute.

Alina Druta

Pe lângă stofele neobișnuite, dar superbe, utilizate în crearea rochiilor, suntem plăcut surprinse să descoperim o ținută de mireasă a cărei bază este o salopetă.

Anette

Dacă vă regăsiți în lista mireselor care vor să renunțe la rochia de mireasă lungă, atunci acest brand a inclus o ținută albă midi, cu influență retro. Rochia-palton se va potrivi perfect pentru sezonul rece al anului.

Privilege Tuxedo

O mireasă nonconformistă, puțin extravagantă, va descoperi ținuta râvnită, în colecția acestui brand. Deși nu este o rochie de mireasă tradițională, cu siguranță își va găsi stăpâna în scurt timp.

Sursa: Moldova Fashion Days

Vezi și: Accesorii stilate, de la designerii autohtoni, care îți vor completa perfect ținuta (Foto)