Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin și-a adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai, un adevărat oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă generație, susține un fost profesor rus. 

Vladimir Putin și-a ascuns în ultimele zile membrii familiei sale într-un „oraș subteran” din Siberia, potrivit unui fost profesor de la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova. 

Buncărul de lux de înaltă tehnologie este situat în Munții Altai și a fost proiectat pentru protecție în caz de război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey, în vârstă de 61 de ani.

„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear”, a spus profesorul într-un videoclip.

Se pare că profesorul care susține că are contacte la Kremlin se referă la un complex întins, construit aparent de gigantul energetic Gazprom cu aproximativ un deceniu în urmă în districtul Ongudaysky din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia, China și Kazahstan.

Solovey nu a spus cine sunt membrii familiei lui Putin care se presupune că au fost trimiși la buncăr, dar a susținut anterior că fosta gimnastă ritmică Alina Kabaeva, acum în vârstă de 38 de ani, câștigătoare de aur olimpic, este soția secretă a liderului rus.

Putin a spus anterior: „Am o viață privată în care nu permit amestecul altora. Trebuie respectată”.

Sursa: Daily Mail,

Distribuie articolul: