Cheltuiesc prea mult sau sunt prea generoase, aceste cinci zodii rămân deseori fără bani în buzunare. Acest lucru îi poate motiva pe unii să muncească mai intensă, să „nască” idei noi, pe alții însă îi face nefericiți. Află care sunt acești nativi, potrivit andreearaicu.ro și dacă te regăsești în lista de mai jos, atunci ai grijă la operațiile financiare.

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt persoane generoase și nu spun niciodată “nu!” atunci când o persoană are nevoie de ajutor financiar. Însă firea lor blanda și generoasă îi costă prea mult și ajung să rămână fără bani, cel mai adesea din cauza cheltuielilor făcute de alții.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător sunt spirite libere. Le place să exploreze și să încerce lucruri noi. Cred cu tărie că viață trebuie trăită la maximum, chiar dacă asta presupune să rămână fără bani la finalul fiecărei luni.

Citește și: Mai multe zodii încep vara cu dreptul. Horoscopul lunii iunie, dezvăluit de astrologul Sergiu Iordachi

Balanță

Balanțele se pot dovedi leneșe atunci când vine vorba să-și drămuiască banii. Au obiceiul să cheltuiască mult prea mulți bani într-o luna și, cel mai adesea, o fac folosind cardul de credit. Iar la finalul lunii rămân fără bani pentru că trebuie să ramburseze creditul făcut.

Gemeni

Gemenii sunt fluturii sociali. Le place să petreacă și cheltuiesc banii pe lucruri neimportante, de care nici nu au nevoie. Își dau seama de acest lucru doar după ce frenezia cumpărăturilor a încetat și trebuie să arunce o privire asupra balanței contului care indică zero.

Vărsător

Vărsătorii sunt înnebuniți după tehnologie și sunt primii la rând atunci când se lansează un echipament electronic nou. Ei încearcă să gestioneze banii în mod responsabil, dar imediat ce văd ceva nou lansat pe piață, sunt atrași că un magnet și nu se pot abține să nu-l cumpere. De aceea, nu pot gestiona banii în mod responsabil și pot ajunge faliți cu ușurință.

Sursa: andreearaicu.ro