Nașterea unei fetițe a devenit subiectul unei ample discuții în India, deoarece aceasta s-a născut cu un număr neobișnuit de degete – 26 la număr. Părinții copilei sunt convinși că fetița lor reprezintă o reîncarnare a unei zeități hinduse, conform India Today. Micuța s-a născut la un spital din Bharatpur, în statul Rajasthan din nordul Indiei, având șapte degete la fiecare mână și șase degete la fiecare picior, conform click.ro.


Părinții sunt bucuroși și văd în copilul lor o legătură cu o zeitate hindusă care are mai multe brațe, iar un templu dedicat acestei zeități se află în apropierea locului nașterii copilei. Mama, în vârstă de 25 de ani, și tatăl, care este polițist, se declară foarte fericiți.

Unchiul bebelușului a declarat presei: “Sora mea a adus pe lume un copil cu 26 de degete și credem că este întruparea lui Dholagarh Devi. Suntem foarte fericiți.”

Tatăl copilei, Gopal Bhattacharya, care este agent de poliție în Forța Centrală de Poliție a Rezervei, a subliniat că nașterea fiicei lor cu 26 de degete reprezintă un motiv de bucurie: “Este o binecuvântare pentru familia noastră.”

Cu toate acestea, medicii au descris situația copilei drept o anomalie genetică extrem de rară, numită polidactilie. Cu toate că această afecțiune este rară, ea este binecunoscută în domeniul medical. Dr. BS Soni, medic la spitalul în care s-a născut fetița, a explicat că nu există niciun impact negativ asupra sănătății copilei din cauza acestei anomalii și că ea este în altfel absolut sănătoasă.

Distribuie articolul: