Ai noștri au revenit! „Zdob și Zdub” și Frații Advahov astăzi au ajuns la Chișinău. Conform Tv8, reprezentanții Republici Moldova la Eurovision Song Contest 2022 au susținut o conferință de presă. Muzicienii au mulțumit tuturor pentru susținere și sprijin. 

Iată care au fost declarațiile acestora: 

„Trenulețul a ajuns acasă. Această piesă răsună în inima Europei. Am simțit că ați fost alături de noi”, a declarat Vitalie Advahov.

Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, care se află la a treia participare la Eurovision, a reușit să se bucure din plin de atmosfera creată de public și oamenii care i-au susținut.

„Noi ne-am simțit în Torino ca acasă. Am petrecut timpul frumos cu oamenii din Europa, Moldova și România. Am făcut față și cred că am luat locul cel mai bun. Eurovision nu e o competiție, e un concurs de muzică, prietenie și pace. Noi, toți artiștii sunt oameni care aduc la acest concurs inima, talentul și muzica. Toți sunt cei mai tari. Nu are importanță ce loc ai luat din partea juriului. Tu ai făcut o sărbătoare oamenilor”, a declarat Iagupov.

Totodată, instrumentistul Vasile Advahov a vorbit despre munca enorma, dar și despre rezultatele obținute la concurs. 

„Daca nu era juriul și nu era un război, azi, era un alt rezultat pentru Moldova. Când simți că îți ia o notă sau un bal, bineînțeles că doare”, a spus violonistul Vasile Advahov.

Sursa: Tv8 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: