Xenia Deli s-a împărtășit cu câteva momente de cuplu, mai intime, pe pagina sa de Instagram. Aceasta a postat niște instastory în care le arată urmăritorilor săi cum, în cazul lor, intensitatea pasiunii de cuplu odată cu trecerea anilor doar crește! Dovezile le ai chiar mai jos. 

Se pare că recent Xenia Deli, împreună cu soțul ei, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif și mica lor fiică au participat în cadrul unei petreceri alături de prietenii lor. Câteva imagini de la petrecere au ajuns și pe pagina de Instagram a Xeniei Deli. Modelul s-a împărtășit chiar și cu câteva video scurte în care apare fiica sa, Anastasia.

Cireașa de pe tort din cadrul poveștilor postate de către Xenia pe Instagram a fost momentul în care aceasta le-a arătat internauților cum își manifestă soțul său afecțiunea pentru ea. Acesta a sărutat-o pasional și a lins-o pe obraz. Faptul că modelul a postat niște momente mai intime în mediul online, a surpins pe mulți și a stârnit diverse reacții, de care se pare că Xenia nu este deloc deranjată.

„Iubirea vieții mele”, a scris Xenia alături de video. 

Amintim că cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar în anul 2018 Ossama și Xenia au devenit părinți.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

Sursa foto & video: Instagram 

Distribuie articolul: