Notați data și adresa: 14 aprilie, Muzeul Etnografic, str. Kogălniceanu, 82. La această ediție de primăvară a YARDSALE, un val de fericire ne cuprinde, căci afară e cald, iar curtea muzeului este renovată! Pe parcursul ultimelor șase luni, aleea principală a fost mărită considerabil și acoperită cu teracotă. Iar aceasta înseamnă – YARDSALE își extinde aripile.

Organizatorii au pregătit mai multe activități interactive pentru copii. Pentru că e ajunul sărbătorilor de Paște, se va organiza un EGG HUNT. „Veniți cu coșulețe și gențile-eco personale să vânați ouă colorate. Unele vor fi ușor de găsit, iar altele vor fi ascunse bine prin locurile mistice din Vivarium. Cine va fi cel mai harnic iepuraș și va culege cele mai multe ouă va primi și un cadou din partea noastră”, anunță cei de la Yardsale.

PS: Înainte de așa activitate, tuturor iepurașilor se recomandă toloneală la iarbă verde și savurarea razelor calde.

Activități YARDSALE

Yoga pentru copii este exact ceea de ce este nevoie! Dacă nu ați reușit să încercați împreună cu copilul dvs., atunci acum e timpul potrivit. Pe lângă yoga, pentru copilași am pregătit desen pe nisip și face-paiting.

Pentru familii, talentata Olga Ternavskaia va desfășura o instruire pe tema „Sesiune foto de familie. Cum să te pregătești și ce să faci pentru a obține pozele visurilor tale”. Pe lângă partea teoretică, cunoștințele acumulate vor fi aplicate în practică.

Masterclass-uri și jocuri noi pentru oaspeții YARDSALE. Domnișoarele pot să-și împletească câte o coroniță și să participe în concursul de coronițe. Toți pot participa la concursuri și câștiga diferite premii. Pe lângă aceasta, cei care au tricouri vechi în garderobă, cu îndrăzneală le pot aduce la eveniment, căci pot învăța de la echipa HAI MOLDOVA cum să transforme lucrurile vechi în lucruri noi, atractive și ecologice.

Arta este elementul de bază a evenimentului! „Continuăm să organizăm art corner, iar de această dată vom prezenta lucrările Annei Ignatenco. Anna ne va povesti istoriile enigmatice ale lucrărilor sale”, ne promit organizatorii.

Accesul la eveniment este prin muzeu. Taxa de intrare: 10 lei (muzeu) + 50 lei (YARDSALE)