Relația Xeniei Sobchak și a lui Konstantin Bogomolov este printre cele mai discutate în presa rusească. Recent, prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre nunta sa și a iubitului său pentru publicația revistei Tatler.

Vedeta TV di Rusia a oferit un interviu pentru revista Tatler, unde a vorbit deschis despre cum a început relația sa cu regizorul Konstantn Bogomolov și a oferit detalii despre nunta lor care va avea loc chiar în această zi de vineri, pe 13 septembrie.

Cei doi au făcut cunoștință acum cinci ani, în cadrul unui interviu pentru postul TV „Dojdi”, atunci bărbatul, deși a descoperit că este extrem de inteligent, i s-a părut „plictisitor” prezentatoarei. S-au reîntâlnit în iulie 2018 și chiar din primele clipe între ei a apărut o scânteie. „Nu așteptam acest lucru și nu mi-am dorit să se întâmple astfel. Dar nu-i poți rezista. Dragostea este unicul sentiment pe care nu-l poți controla. Am avut o perioadă în care, sincer, încercam să o fac. Dar imediat ce-ți interzici să te gândești la ceva, imediat ce îți strângi toată voința în mâini, se întâmplă și mai rău, deoarece începi să te gândești ca un maniac la aceste lucruri. A fost o perioadă complicată, pe care fiecare a parcurs-o diferit”, se destăinuie Xenia Sobchak.

„Iubesc acest om, iar pentru mine relația cu el este foarte serioasă. Despre restul nu are rost să discutăm”, a dezvăluit Konstantin Bogomolov într-un interviu recent.

De asemenea, Xenia a declarat că ruptura cu fostul soț nu s-a întâmplat din cauza relației cu Konstantin: „Nu înțeleg de ce, dar toată lumea este convinsă că dacă oamenii se despart, atunci relația nu a mers. Nu sunt de acord cu aceste concepții. Eu cred că este finalul unei etape concrete. Este o altă poveste, dar încă din start plină de dragoste și căldură. Un lucru pot să spun: când a fost clar că între mine și Kostea este ceva mai mult, decât un dialog prietenesc, i-am povestit imediat totul lui Maxim. El știa deja totul, cu mult înaintea zvonurilor din presă”

Vedeta a mai dezvăluit că i-a făcut cunoștință lui Platon cu Konstantin, la fel a făcut și Maxim prezentându-i noua iubită, Nino Ninidze, despre care Xenia spune că este foarte frumoasă și talentată și îi urează fericire cuplului. Aceasta are o relație frumoasă și cu fiica iubitului său.

„Platon are tată. El îl adoră. Are mamă. Datoria noastră este să-l educăm împreună. Copilul se află în preajma ambilor părinți”, povestește femeia.

@bosco_di_ciliegi

Despre oficializarea relației lor se tot vorbește încă de la începutul lunii august și se pare că pe 13 septembrie cuplul se va căsători atât la Oficiul Stării Civile, cât și în fața lui Dumnezeu: „Este o tradiție frumoasă. Când altă dată voi putea intra în biserică purtând o coroană? Tradițiile și obiceiurile frumoase vor rămâne mereu în memorie”, explică Xenia, decizia de a se cununa.

„Îmi doresc o petrecere, prostească, așa cum se întâmplă atunci când îi reciți o poezie lui Moș Crăciun, urcată pe scaun. Îmi voi organiza atât mie, cât și tuturor o sărbătoare copilărească”

Prezentatoarea a mai dezvăluit că locuiesc atât în apartamentul de la Moscova al regizorului, cât și în vila sa din suburbie, iar după nuntă ei, cel mai probabil, se vor muta în casa acesteia care în prezent se află în construcție.

Sursa: Glamour.ru, Tatler.ru

Vezi și: Xenia Sobchak a făcut pace cu fostul soț. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis (Foto)