Xenia Deli și-a sărbătorit cea de-a 29-a aniversare ieri, la data de 27 octombrie! Se pare că soțul ei nu se obosește să-i tot facă surprize care o aduc în culmile fericirii! Iată că și de data aceasta, acesta a reușit să o felicite într-un mod inedit și să-i demonstreze încă o dată cât de mult ține la ea.  

Acesta a avut grijă să aranjeze supriza cu mare atenție! Astfel, i-a reușit să-i organizeze cele mai frumoase decorațiuni pentru soția lui, desigur că nu a ezitat să-i aducă muzicieni care să o bucure cu cea mai frumoasă muzică live!

Aceasta se pare că a fost extrem de încântată de surpriza soțului, iar pe pagina ei de instagram a postat o poză cu micuța ei fetiță unde a comentat: „Cea mai fericită zi de naștere! Asta pentru că ea este cu noi”.

În același timp, aceasta a primit multe mesaje de felicitare și de la urmăritorii ei de pe Instagram, din conținutul cărora putem să ne dăm seama că aceștia se bucură pentru cât de bine se simte frumoasa Xenia de ziua ei de naștere alături de cele mai dragi persoane.