Soțul Xeniei Deli, Ossama, pare a fi un romantic incurabil. Acesta a surprins-o frumos pe aleasa inimii sale. Cei doi și-au organizat o vacanță orientală în sudul Egiptului, în regiunea Nubia, iar hotelul în care s-au cazat, nu este unul simplu.

Cel mai probabil moldoveanca este fana detectivelor, iată de ce, bărbatul a rezervat apartamentul, în care celebra autoare britanică de detective, Agatha Christie, a scris, în prima parte a anilor ’40, romanul polițist Moarte pe Nil. Acesta i-a spus iubitei sale soții să închidă ochii înainte de a observa ce vedere superbă se deschide în fața ochilor de la etaj.

Xenia Deli a publicat câteva imagini făcute de la balconul, la care acum mai bine de 80 de ani în urmă, stătea însăși scriitoarea și, admirând o vedere spectaculoasă asupra râului Nil, inspirată înșira cuvinte pe foaie, savurând o băutură răcoritoare. Xenia a rămas de-a dreptul încântată de surpriză.

Astăzi, cei doi s-au plimbat cu iahtul pe faimosul și misteriosul fluviu, care este și primul în lume ca lungime. Se pare că soțul Xeniei este un romantic incurabil. Cine își mai dorește o astfel de aventură pe Nil?