Moldoveanca se află zilele astea în Cairo, locul de baștină al soțului său, unde și-a organizat o ședință foto în stil oriental. De această dată nu singură, ci alături de Ossama și fetița lor Anastasia. 

Xenia Deli a profitat de faptul că a ajuns în Egiptul însorit și, și-a provocat soțul să participe la o ședință foto de familie, acesta nefiind în stare să-și refuze frumoasa soție. „Atunci când soțul mă susține în toate ideile, chiar și cele nebunatice”, a comentat aceasta momentul. Cu toții au îmbrăcat vestimentația tradițională egipteană și s-au pus pe treabă.

Dacă partenerul basarabencei a purtat un caftan negru până în pământ, atunci modelul a optat pentru o rochie roșie, numită Galabia cu detalii aurite în zona pieptului și a marginilor tunicii. Ținuta micuței Anastasia a fost asortată, aceasta purtând o hăinuță asemănătoare cu cea a mamei sale. Cuplul pare că s-a distrat de minune în timpul sesiunii foto, cei doi fiind surprinși mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu este prima ședință foto la care participă micuța Anastasia și abia așteptăm și  sperăm să vedem și noi pozele profesionale.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: „Tăticul nostru a înnebunit!”. Cum a fost surprinsă Xenia Deli de Ziua Îndrăgostiților (Foto)

Distribuie articolul: