Vă întrebați cu ce va fi mai diferită decât edițiile anterioare și de ce veți rămâne încântate? Răbdărică. Vă spunem imediat.

Au rămas zile numărate până la Wow Business Mom, cea de-a doua ediție de Crăciun. În forfota pregătirilor pentru acest eveniment, ne-am dat seama că v-am vorbit prea puțin despre această seară a noastră, a femeilor.

Wow Business Mom este mult mai mult decât o seară a noastră, a fetelor de pe grupul Ask a Mom. În acești peste 4 ani de existență a comunității, multe dintre mămici au trecut prin schimbări uluitoare; schimbări atât de frumoase și atât de bune, încât ne ating la suflet pe fiecare dintre noi. Iar seria de evenimente Wow Business Mom demonstrează cum o mamă poate răsturna munții. De ce? Pentru că e femeie, mamă, soție, soră, fiică, prietenă și, nu în ultimul rând, femeie de afaceri.

Vrem ca această ediție de Crăciun să fie deosebită, pentru că e… de Crăciun. Avem și o locație deosebită – Eclair – Tea, Decor & Lifestyle Shop, un local cochet și inspirațional, exact ca mamele noastre!

Am invitat în calitate de speakeri femei deosebite, care au reușit să depășească barierele impuse de societate, de sine însăși, de anumite instituții și să creeze ceva frumos – propria afacere. Deși, suntem sigure că fiecare dintre invitatele noastre frumoase nu și-ar numi activitatea afacere, ci mai degrabă încă un copil.

Alina Magnet ne va povesti despre Brow Bar & More, o afacere care a adus o tendință nouă în țară – cea a sprâncenelor corect îngrijite. Alina a reușit să transforme arta îngrijirii sprâncenelor în ”and MORE”, care vă luminează chipul cât ați zice pește.

Anny Tour este o agenție turistică care vă teleportează din rutina zilnică în locații de vis, fie cu nisip cald sau zăpadă pufoasă. Femeia din spatele afacerii știe cât de importantă este o odihnă de calitate și va da sfaturi practice în alegerea unei destinații de vis.

Știm bine că revenim din vacanță, de regulă, cu câteva kilograme în plus. Victoria Ursu vă va ajuta să reveniți în formă după abuzurile alimentare și să adopțați o alimentație sănătoasă, echilibrată și, cel mai important, personalizată necesităților voastre. Victoria afirmă că nu există o dietă universală, iar ceea ce o ajută pe prietena voastră – vă poate dăuna.

Dar ce fac copiii în timp ce mamele au grijă de sprâncene și învață despre nutriția corectă după o vacanță frumoasă? Merg la grădiniță, așa-i? Cum poate să facă o mamă toate cele menționate mai sus fără siguranța că odraslele ei vor fi îngrijite la grădiniță exact ca acasă? Irina Spoialo, fondatoarea Grădinițelor Alba ca Zăpada, și-a pus tot sufletul ei de mamă în această afacere și se bucură de un succes enorm!

Da, va fi o ediție MEGA interesantă! Mai mult, pentru ca ambianța să fie și mai plăcută mamelor, am decis să mergem pe un alt format de această dată. Rugăm copiii să ”ne permită” să ieșim cu fetele pe câteva ore, să îmbrăcăm acea rochie frumoasă pe care nu am mai purtat-o demult, să încălțăm acei pantofi cu tocuri înalte (da, știm, nu sunt confortabili, dar cât de frumoase ne simțim în ei, nu?) și să mergem la Eclair.

Știți care e cireșica de pe tort? Echipa Ask a Mom va fi prezentă în componență deplină! Cristina Comerzan și-a revenit după intervenție și va fi prezentă la datorie!

E greu să ne abținem să nu menționăm despre gustările delicioase, băuturile relaxante și cadourile din partea partenerilor noștri. Și dacă tot ne distrăm, hai să facem și o faptă bună! La acest eveniment puteți aduce cutiile cu daruri pentru proiectul Shoebox Moldova, pe care îl organizăm în strânsă colaborare cu Diaspora din Marea Britanie.

Contactați oricare dintre adminii Ask a Mom (Alicia Valcov, Dana Odainic, Cristina Comerzan și Adriana Arnăut) pentru a cumpăra bilete. Sau dacă preferați să le cumpărați online, accesați www.fest.md.

Ne vedem vineri pe 8 decembrie, ora 18.00 la Eclair!

Distribuie articolul: