Din exterior, relația dintre prințul William și Kate Middleton pare perfectă, dar biograful regal, Andrew Morton, este gata să se contrazică cu acest fapt. El susține că William o tratează întotdeauna pe Kate cu dispreț, ca pe o servitoare.

Sursă: insider.com

Cuplul este împreună de 15 ani, dintre care nouă ani, sunt în rol de soț și soție. Cuplul regal are trei copii: prințul George în vârstă de șapte ani, prințesa Charlotte în vârstă de cinci ani și prințul Louis, în vârstă de doi ani, asta deși biograful regal consideră că la ei relația nu este atât de perfectă, după cum pare. În cartea sa „William și Kate”, el, referindu-se la cuvintele prietenilor apropiați ai cuplului, afirmă că William a tratat-o, ​​întotdeauna, pe Kate ca pe o servitoare.

Sursă: insider.com

„William, întotdeauna, a vorbit cu Kate destul de aspru”, i-a spus lui Morton un prieten al cuplului pe nume Michael Chong. „În anii săi de facultate, el o ignora și, când vorbea cu alte persoane, pretindea că ea nici nu există”,  spus Michael.

„Prietenii apropiați ai lui William și Kate nu au aprobat niciodată comportamentul lui. William o tratează pe ea, mai degrabă, ca pe o servitoare, nicidecum ca soție și mamă a copiilor săi”, adaugă Morton.

Biograful consideră că Kate repetă soarta a prințesei Diana, care de asemenea era nefericită în relația cu Prințul Charles (tatăl lui William). Reamintim că acesta o înșela pe prințesa Diana cu soția lui actuală, Camilla. Relația lor a început în tinerețe, înainte de căsătoria lui Charles cu Lady Dee. Se spune că tatăl lui Charles, prințul Philip, a insistat în căsătoria cu domnișoara Spencer, în timp ce Charles era îndrăgostit nebunește de Camilla.

Sursă: adevarul.ro

Se zvonea că William a urmat exemplul tatălui său și a început o relație cu una dintre prietenele apropiate ale lui Kate, Rose Hanbury. Dacă acest lucru este adevărat sau nu, nu se cunoaște, dar Morton consideră că anume de atunci, relația dintre William și Kate s-a schimbat semnificativ, ei joacă în fața publicului pentru a crea aspectul unei căsătorii fericite, spune biograful.

Sursă: glamour.ru