Whats Up și Miky au ajuns în fața altarului după doi ani de relație. Cei doi au ales să facă o nuntă discretă, iar acum se declară pregătiți pentru următorul eveniment din viața lor, un copil. Whats Up și Miky poartă din acea zi specială verighete personalizate. Sunt fericiți și mai împliniți ca niciodată. Spre deosebire de alți artiști care adoră să se aventureze pe alte meleaguri, ei susțin că pentru ei munca este mult mai importantă.

Cu toate astea, chiar dacă le-ar încurca puțin proiectele, apariția unui moștenitor ar fi un vis împlinit pentru ei. Whats Up și Miky se gândesc intens la asta și speră să trăiască acest moment când de curând. Până atunci, pregătesc un noul album și se bucură de mirajul vieții în doi.

,,Dacă tot zicem soț, soție, hai să le arătăm și verighetele. Pe ele este gravată pur și simplu bătaia inimii. Ai văzut că viața merge în sus și jos, când este dreaptă înseamnă că s-a terminat’, a spus Whats Up, conform Ego.ro.

Chiar dacă adoră să fie împreună, Whats Up și Miky lasă distracția pe mai târziu și ezită să treacă pe lista lor și o vacanță. Artistul susține că acum, când sunt tineri, munca este mult mai importantă.

„Vacanțe nu facem. Suntem tineri, avem de muncit. Pentru noi, viața este o vacanță. Adică eu vin din locul în care știu ce înseamnă munca fizică și ce facem noi, munca asta mentală, care te obosește, este, de fapt, o vacanță. Te plimbi, te duci la Fălticeni, râzi, oamenii se distrează, dansăm împreună, te întorci acasă. Nu poți să zici că ai muncit. Adică este o minciună. Oamenii care zic că sunt obosiți de munca asta muzicală mi se pare că exagerează și ar trebui să ne bucurăm că suntem binecuvântați să facem ceea ce ne place și să bucurăm alți oameni. Asta este cel mai important, că poți să bucuri alți oameni’, susține Whats Up.

Distribuie articolul: