Vă colorați părul? Dacă răspunsul este da, poate că este timpul să experimentați cu o nouă nuanță interesantă și să vă amplificați aspectul general. Dacă răspunsul este nu, este timpul să săriți în vagonul de vopsire a părului pentru a vă surprinde prietenele cu o nouă coafură. 

Nu vorbim despre utilizarea peroxidului pentru decolorarea șuvițelor – ne referim la folosirea unei vopsele de păr de bună calitate pentru a vă îmbunătăți sau a vă schimba culoarea obișnuită. Iată cele mai convingătoare motive noi pentru a vă colora părul într-un mod sănătos.

1. Pentru că este bine pentru părul deja vopsit sau natural

Ni s-a spus că vopsirea părului dăunează părului natural, dar nu mai gândim așa. Cu noile tehnologii și formule, ingredientele dintr-o vopsea de păr de calitate s-au îmbunătățit semnificativ. Vopsirea părului poate avea beneficii, cum ar fi sigilarea cuticulei pentru un păr mai sănătos. Părul poate apărea și mai plin cu o culoare proaspătă. Punctele bonus merg la vopseaua de păr preferată pentru netezirea foliilor și a firelor rebele fără a fi nevoie de un spray antifriz.

2. Din cauza tendințelor sezoniere ale nuanțelor de păr

Recreația aspectelor pe care le vedeți pe podiumurile de modă este o abordare excelentă pentru a vă vopsi într-o culoare a părului pe care o iubiți, în timp ce țineți pasul cu tendințele de stil. Mulți oameni tind să-și lumineze părul în timpul verii și să-l întunece în timpul iernii, ca un ecou al schimbărilor în îmbrăcămintea de modă, cu culori deschise pentru primăvară și vară și nuanțe mai închise în toamnă și iarnă. Indiferent dacă sunteți un adept fidel al tendințelor sau doriți doar să schimbați nuanțele între anotimpuri, este distractiv să vă jucați culoarea naturală a părului cu o vopsea în tendințe.

3. Pentru că acoperă firele albe

Pur și simplu, femeile de orice generație pot aprecia o vopsea de păr de calitate pentru a ascunde semne de îmbătrânire ale părului natural. Dacă doriți să scăpați de firele dvs. albe, le puteți colora cu ușurință folosind un kit de colorare a părului la domiciliu. O vopsea semipermanentă va păta sau masca griul din părul dvs.

4. Pentru că adaugă textură

Dacă părul dvs. este plat și lipsit de volum sau chiar lipsit de strălucire și un finisaj lucios – o nouă vopsea de păr vă poate actualiza în totalitate firele dezamăgitoare. Colorarea părului poate accentua textura și poate adăuga luciu pentru a vă readuce strălucirea părului datorită supraexpunerii. Vă bucurați de un volum suplimentar datorită agenților de îngroșare găsiți în unele vopsele de păr, dar obțineți întotdeauna aspectul complet care vine odată cu schimbarea culorii părului.

5. Pentru că v-ați tuns

Când sunteți la salon și vă alegeți o nouă tunsoare, adăugați culoare în amestec pentru o revizie completă a părului. O nouă tunsoare necesită adesea o nouă culoare. O tunsoare pixie, de exemplu, este atât de grozavă pe blond, ca Michelle Williams, așa că de ce să nu faceți o schimbare până la capăt? Dacă vreți să încercați o nouă coafură îndrăzneață, extindeți-vă zona de confort de frumusețe și maximizați-vă aspectul cu o vopsea de păr îndrăzneață.

6. Pentru că trebuie să se potrivească cu tonul pielii dvs.

Uneori, culoarea naturală a părului nu vă flatează tonul inerent al pielii, provocând o discrepanță între două elemente esențiale ale unui aspect de frumusețe. Culoarea părului tău ar trebui să vină în completarea tonului pielii dvs., deci acesta este întotdeauna un motiv excelent pentru a vă schimba culoarea. De asemenea, vă poate evidenția oasele obrazului și vă poate distrage atenția de la orice afecțiuni ale pielii pe care doriți să le ascundeți.

7. Pentru că aveți nevoie de o schimbare

Chiar dacă utilizați o vopsea profesională, permanentă (sau purtați în prezent păr natural), culoarea dvs. se va estompa și va deveni din ce în ce mai puțin vivace cu cât trăiește mai mult pe scalp. De-a lungul timpului, dacă părul dvs. devine plictisitor și culoarea își pierde tonul și vibrația, este posibil să vreți să vă reîmprospătați părul cu o vopsea de păr temporară. Aceste culori temporare depun numai culoarea în exteriorul firului de păr, astfel încât cuticula părului nu este compromisă. Acest lucru lasă părul cu acea strălucire strălucitoare pe care oamenii o iubesc la părul proaspăt colorat.

sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: