Căsătoriile nu sunt doar legăminte făcute între soț și soție, ci jurăminte pe care viitorii soți și le asumă și în fața copiilor deja existenți în viețile lor. Profund îndrăgostit, un mire din Brazilia i-a făcut o propunere extrem de emoționantă viitoarei sale fiice vitrege!

Eroul prezentei povești și-a jucat nunta în Brazilia, spre final de 2016, iar cel mai emoționant moment al ceremoniei de căsătorie a fost acela în care și-a plecat unul dintre genunchi în fața viitoarei sale fiice vitrege, pentru a o întreba dacă își dorește să devină fiica lui.

Mirele se numește Diogo Bolant și avea 37 de ani atunci când s-a căsătorit cu Nicole, în orașul brazilian Sao Bernardo do Campo, Sao Paulo.

Isadora – fetița de 6 ani a miresei, a primit în dar un inel din partea celui care avea să-i devină tată vitreg, iar momentul a emoționat-o atât de mult, încât fata a izbucnit în hohote de plâns, sprijinindu-se de rochia albă a mamei.

Prin gestul său,  Diogo Bolant a dorit să-și arate dragostea pentru fiica vitregă, care, din ziua nunții, i-a devenit ca și propriul copil.

Clipul a fost împărtășit pe pagina de Facebook a agenției care a organizat nunta – Espaço Blessed Buffet e Festas, acumulând aproximativ 13 milioane de vizualizări în numai câteva luni.

Vedeți și voi acest moment magic:

Espaço Blessed Buffet e Festas“Você aceita ser minha filha pra sempre??”

Emoção e lágrimas tomaram conta deste momento!!

www.espacoblessed.com.br
(11) 4330-9295 – (11) 94750-9109

Posted by Espaço Blessed Buffet e Festas on 23 Octombrie 2016

Vă rog SHARE acest lucru cu prietenii și familia.

Distribuie articolul: