Mark Stam anunță un casting pentru a găsi protagonista principală și persoanele care se vor filma în noul său videoclip. Echipa „SpoialaBrothers” caută oameni frumoși cu vârsta cuprinsă între 18 ani – 35 ani, pentru a apărea în videoclipul tânărului interpret.

Persoanele care sunt interesate se pot înscrie la casting până pe data de 26 aprilie 2017, ora 16:00, expediind un mesaj la adresa electronică: [email protected], în care trebuie să aveţi indicate: numele, prenume, vârsta, datele de contact și 2-3 fotografii.

„Fie că ești actor, model, dansator sau pur și simplu o persoană cu aspect fizic plăcut ce dorește să se afirme pe plan personal și profesional, iți vei putea găsi cu ușurința locul într-unul din proiectele noastre! Înscrie-te gratuit ACUM și profită de avantajele oferite de proiectele la care ai putea participa alături de noi”, a menționat Nistor Lazar, PR & marketing manager a casei de producție „SpoialaBrothers”.

 

Persoanele care vor fi contactate după ce au aplicat vor fi invitate la un interviu la sediul „SpoialaBrothers”.
Casa de producție „SpoialaBrothers” a reușit o serie de colaborări cu interpreți din țară precum Ionel Istrati, Akord, Tostogan, Aliona Moon, Valentin Uzun & Tharmis, Таня Герман.