Cu siguranță ai auzit nu o singură dată despre „voluntariat”. Totuși, poate ai auzit mai rar despre un contract de voluntariat ori avantajele carnetului de voluntar pentru formarea ta ulterioară. „Clubul Voluntarilor” a decis să facă claritate în acest subiect, și organizează o sesiune online în care vei afla cum e să faci voluntariat informat. 

Voluntariatul cuprinde un spectru vast de acțiuni întreprinse de persoane care au un interes înclinat mai mult spre „a oferi” decât spre „a primi înapoi”. Totuși, numeroasele avantaje ale voluntariatului nu sunt atât de cunoscute , dar odată ce le vei afla, s-ar putea să poți chiar și să profiți de ele.

Iată de ce la data de 16 mai, ora 14:00, „Clubul Voluntarilor” va organiza cea de-a doua sesiune a evenimentului online cu genericul „Fă voluntariat informat”. Astfel, în cadrul training-ului se vor aborda astfel de subiecte precum posibilitățile pe care le poate aduce un carnet de voluntar, oportunitățile voluntariatului pentru universitate sau job și multe alte aspecte conexe subiectului.

Mai multe detalii despre eveniment vei primi după ce completezi formularul de înregistrare.