Dan Capatos, moderatorul show-ului românesc „Xtra Night Show” l-a acuzat pe vloggerul Ilie Bivol de „cretinism major” și „demență” pentru că „dă limbi la cactus”.

Filmulețul în care Ilie răspunde unei provocări și linge un cactus a adunat peste 2 milioane 500 mii de vizualizări.

Al doilea cretinism major e vloggerul Ilie, care a devenit foarte cunoscut pentru că dădea limbi la cactus. Mâncați-aș, este o problemă acum cu vloggerii! Ei au impresia că sunt haioși! Majoritatea dintre ei sunt niște triști mâhniți, care profită de faptul că tineretul intră pe alte medii de divertisment, a declarat Capatos la Xtra Night Show (Antena 1).

Dacă dai limbi la cactus și se uită niște demenți la tine, sau niște puști care nu înțeleg nimic și ai impresia că ești creator de content și atragi atenția și ajungi să câștigi și bani, mi se pare în sine o demență, a adăugat realizatorul TV.

Ilie Bivol nu a rămas fără apărare. Unul dintre cei mai populari vloggeri din România a sărit cu replici tăioase la adresa prezentatorului TV. În primul rând el a subliniat că Ilie nu a devenit popular după ce „a dat limbi la cactus”, ci mult mai devreme, în vară. Selly este convins că moderatorii TV sunt de fapt invidioși pe vloggeri pentru că au succes. Mai mult, realizatorii TV se tem de concurență. Vedeți ce a mai zis vloggerul român în apărarea celui moldovean aici:

Distribuie articolul: