Cele mai apreciate vedete din toată lumea sunt înnebunite de o nouă procedură facială care face minuni cu tenul femeilor. Unofficial: Daria room este unicul loc de la noi unde poți beneficia de această noutate a cosmetologiei. Procedura BUBBLE PEELING + EFECTUL BOHR, care-ți lasă tenul exfoliat și reînnoit, proaspăt și luminos, plin de viață…fără careva daune, este acum posibilă și la noi.

Astfel, în urma demonstrației esteticienei Tatiana Gavliuc, au ieșit la iveală informații unice despre PREMIERA acestei toamne: Bubble Peeling, care se pare că va face senzație în lumea frumuseții.

BUBBLE PEELING + EFECTUL BOHR este o combinație revoluționară cu rezultate spectaculoase la nivelul pielii realizând oxigenarea țesuturilor din interior spre exterior și oferind o bună hidratare naturală.

Capsula specială interacționând cu geluri cu ingrediente active eliberează milioane de molecule de CO2, care explodează la nivelul pielii inducând simultan efectul Bohr. În acest moment ph-ul tegumentului scade, iar circulația sanguină superficială este stimulată. Oxihemoglobina, transportorul moleculelor de oxigen la nivel celular eliberează oxigenul în țesuturile/celulele ,,avariate” și hipoxice.

Poți beneficia de această procedură revoluționară care-ți va face tenul hidratat și luminos la  salonul Daria Room, unde te vei bucura de cel mai grijuliu tratament și cea mai respectuoasă atitudine.

P