La cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil „Hora binelui”, a fost scos la licitație un sejur alături de Emilian Crețu, în Veneția. Detalii despre acest eveniment aflăm de la emisiunea O seară perfectă.

 

Victoria Dunford și Gabriel Nebunu au organizat acest eveniment cu scopul de a aduna mai mulți bani în scopuri caritabile.

«Seara asta este una magică. Suntem super emoționați și bucuroși că vin oamenii cu suflet mare aici. Vin pentru a fi alături de Institutul Mamei și Copilului, mai exact, Secția Chirurgie nou-născuți. Această gală este o mulțumire pentru oamenii care au fost alături de noi si vrem ca de la an la an sa ne întâlnim aici si sa facem împreună fapte bune”, a spus Gabriel Nebunu.

„Noi ne propunem sa deschidem Secția Chirurgie nou-născuți si sa mergem mai departe cu reparația unei alte secții, tot in acest spital, a notat Victoria Dunford, fondatoare MAD-AID.

În cadrul evenimentului a fost scos la licitație și sejurul cu Emilian Crețu în Veneția, cu prețul de 5000 euro. Cămașa lui Fuego în care a evoluat artistul la Palatul Național cu prețul de 600 euro. Dar și 350 euro pentru un disc de venil al acestuia.

În cadrul evenimentului s-au adunat circa 14.000 euro  care vor fi direcționați către secțiile care necesită renovare.