Ne-am obișnuit ca Viorica Lupu să ne bucure ochii cu diverse proiecte inedite. De data aceasta, interpreta de folclor a luat coasa și a pornit la țară, acolo unde-i sunt implantate rădăcinile și a surprins cele mai frumoase momente. Copilăria petrecută la sat și mirosul de iarbă proaspăt tăiată au inspirat-o să-și realizeze încă un vis fotografic.

„Pasiunea mea pentru cultura tradițională este imensă. Astfel, în timp am adunat sute de piese de port popular, dar și obiecte de uz casnic vechi. Din această pasiune se nasc și proiectele mele fotografice. Îmi place să le gândesc, să le visez detaliu cu detaliu. Cel mai recent proiect realizat de mine se numește „ÎNAPOI LA RĂDĂCINI”. Am luat coasa și am pornit pe deal. De ce anume coasa? Când eram mică mergeam cu bunicul pe deal la cosit, apoi la întors, apoi la adunat fânul. Aceste amintiri mi-au intrat foarte de adânc în suflet și m-au inspirat să fac acest shooting.

De fiecare dată prezint publicului doar pozele, dar de data aceasta am decis să realizez și un making off. Mi-am dorit ca publicul meu să vadă în ce fel se lucrează la un asemenea proiect. Acest video este despre entuziasmul și energia cu care lucrăm în echipa”, spune interpreta Viorica Lupu.

Vezi mai jos GALERIA FOTO:

 

Sursa foto: Petru Platon Photography