Sunt împreună de mai bine de șase ani. S-au cunoscut la „Academia lui Moș Crăciun”. Poate fi banal, dar de acolo a început totul. Apoi, au început să comunice pe facebook. Ceea ce le-au unit din prima au fost „diacriticile și virgulele”, pentru că ambii sunt foarte atenți la ceea ce scriu și cum scriu. Este un cuplu energic și așa vor fi și la bătrânețe, mărturisesc ei. 

Au și o afacere împreună. Au plantat câmpul cu levănțică acum patru ani. Erau la începutul relației, dar au decis să aibă ceva în comun și uite că s-a ajuns până aici.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Violeta Scrișu (@violeta_scrisu)Violeta este o persoană perfecționistă, ceea ce uneori îl deranjează pe Dorin, dar cu siguranță sunt și avantaje într-o astfel de calitate.


Ei sunt una dintre acele puține perechi, care nu s-au gândit niciodată să emigreze din țară. Iubesc să călătorească, țara lor preferată e Italia, dar totuși, Moldova este casa lor.

„Atunci când trăiești în mediul tău și îți place unde ești, doar atunci poți fi fericit. Eu la moment sunt fericită în Republica Moldova și încerc să o promovez”, a spus Violeta.

Ambii sunt din domeniul mass-media. Ei știu ce înseamnă să nu ai un job fix, dar este important ca oamenii să se încurajeze unul pe altul. Asta fac și ei, mereu se susțin reciproc, iar sinceritatea și comunicarea este cheia succesului în relația lor.


„Dragostea nu durează doar trei ani, dragostea durează atât cât investești în ea. Pentru că în momentul în care nu mai pui efort ca relația să funcționeze, cred că încetează și dragostea. Ea este imprevizibilă, poate să dureze o viață întreagă, sau o zi”, a mărturisit Dorin.

Își doresc copii, dar totul la timpul lor. Sunt conștienți că trebuie să fii pregătit din mai multe puncte de vedere, pentru a aduce un copil pe lume. Iar, despre nuntă… nici ei nu știu când va fi nunta, sunt oameni maturi și văd deja altfel situația. Violeta își dorea să se căsătorească devreme, dar timpul a trecut și s-a maturizat. A început să vadă nunta mult mai complexă. Însă, un lucru îl știu sigur. Ei nu-și doresc nași.

„Decât să pierzi un prieten bun și să-l iei de naș, mai bine să nu ai deloc”, a spus Dorin.

La subiectul nunții cuplul a mai adăugat:

„Ce folos că îmi pun verigheta și îmi iau acel act la o vârstă fragedă, dacă ulterior nu ai timp pentru o viață profesională sau stabilitate financiară”, a mărturisit Violeta.

„Nunta nu este cel mai important lucru în viață. Este important să ai o activitate care îți place, să fii pus pe picioare. În momentul în care te căsătorești, ambii parteneri să aibă o carieră. Eu vreau ca Violeta să aibă o carieră în media, pe youtube sau cu dicția. Doar după, să oficializăm relația noastră, pentru că peste asta mergem. Eu înțeleg că ea este pentru mine”, a mărturisit și Dorin.


Ei discută mult despre nuntă și căsătorie.

„Violeta visează la o nuntă frumoasă și ea va fi, toate la timpul lor”, a mai adăugat Dorin.

Vizionează tot videoclipul aici:Foto:  instagram/dorin
Instagram/violeta