În special acum când s-a dat start evenimentelor și îndeosebi nunților, femeile cu greu își aleg o rochie potrivită, dar care să fie în același timp și frumoasă, și confortabilă. La fel este și istoria frumoasei Violeta Scrișu, doar că de data aceasta ea nu a dat greș și le-a ales pe ambele: frumoasă și comodă.

Recent, jurnalista le-a adresat o întrebare urmăritoarelor ei de pe Instagram: Ce alegeți în prim-plan: o rochie frumoasă și nu neapărat comodă sau comodă și apoi frumoasă?”. Violeta ne spune că răspunsul corect trebuie să fie neapărat o combinație din ambele.

„De multe ori noi, femeile, recurgem la „mici sacrificii” doar ca să arătăm bine într-o seară specială. Des trec și eu prin astfel de momente, dar deja știu cum să le depășesc mai ușor (am experiență)”, a scris Violeta.


Jurnalista a purtat o rochie extrem de frumoasă, cu mâneci bufante și inserții din dantelă în mai multe zone. Cel mai important este că rochia este una elegantă, confortabilă și i se potrivește de minune Violetei.

Sursa: Instagram/VioletaScrișu

Distribuie articolul: