Nu rata o seară unde vei auzi istorii incredibile și povești care te vor inspira, iar pe lângă toate astea vei contribui direct la o viață mai bună pentru 5 frați care trebuie să rămână lângă mama lor. Iată cine va fi invitatul principal al lui Iulian Bercu, jurnalistul care este și ambasadorul CCF Moldova.

Invitatul lui Iulian Bercu, de la cea de-a treia ediție a Serii Aventurilor este Anatol Untură. Expediționistul care s-a întors din lunga călătorie de pe Oceanul Înghețat de Nord, omul care a cucerit ghețarii și a parcurs 15 000 de km spre Laponia și NordKapp. Vino să afli din prima sursă detaliile din cea mai rece expediție a lui Anatol Untură!

Vă reamintim că toți banii adunați în cadrul evenimentului, vor fi redirecționați spre familia lui Iosif! Cei 5 copiii nu au apă potabilă în ogradă, de aceea ne dorim să le construim o fântână.

Biletele la eveniment pot fi cumpărate pe iTicket

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu este un eveniment marca CCF/HHC Moldova prin care organizația își sporește eforturile de colectare de fonduri în susținerea celor mai afectați copii de sărăcie, dar și alte riscuri care îi urmărește pentru a ajunge despărțiți de familie și cei dragi. Evenimentul prezintă aventurieri de primă clasă, din toată gama de exploratori, îndrăzneți și pionieri, dispuși să-și împărtășească experiențele lor cu o audiență live.