Vin Diesel nu mai este bărbatul super fit din „Furios şi iute”. Starul a fost fotografiat la bustul gol, iar pacheţelele de muşchi au dispărut… Abdomenul super lucrat la sală a devenit istorie. Actorul a fost fotografiat în vacanţă, în Europa. Da, vedeți și voi cât de mult este schimbat. 

Vedeta a fost fotografiată la bustul gol, în timpul vacanţei sale în Portofino, pe un vas. El se află alături de familie.  Acesta a mers cu soţia Paloma Jimenez şi cu copiii într-o superbă vacanţă în Italia, unde se răsfaţă la bordul unui iaht luxos, în Portofino.

Actorul a făcut burtică şi foarte puţin mai seamănă cu personajul său din „Furios şi iute”.

Starul s-a răsfăţat la bordul ambarcaţiunii, nu şi-a refuzat micile plăceri, a mâncat, a băut, semn că poate va începe o dietă, dar nu în vacanţa asta.

Într-un interviu din 2015, acesta a declarat: „Am avut cel mai bine lucrat corp din New York decenii la rând. Simt că nu am pierdut aprecierea fanilor. (…) Am avut şi roluri pentru care a trebuit să mă îngraş şi să slăbesc foarte repede”.

Rămâne de văzut dacă Vin va reveni la forma fizică ce l-a consacrat sau pur şi simplu s-a resemnat și se simte bine așa cum este.

Distribuie articolul: