Te invităm să faci o vizită virtuală în casa celebrilor designeri Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Locuința este situată în Sicilia, iar pe lângă peisajele mirifice ce se deschid de la ferestrele vilei, aceasta are un design absolut inconfundabil în stilul Dolce & Gabbana. 

Vila de lux este situată în nordul Siciliei, pe o insulă vulcanică numită Stromboli. Aceasta este echipată cu șapte dormitoare și, atenție… nouă băi! Conform Daily Mail, valoarea acesteia a fost estimată la 7,3 milioane de dolari.

Interiorul este realizat în stilul Dolce & Gabbana, acesta se regăsește chiar și în cele mai mici detalii. Toată casa este însoțită de culori luminoase și mobilier unicat!

Așezat fiind la mobilierul de terasă (care e uriașă) se deschide o priveliște uimitoare către peisajul marin, dar și către Vulcanul Iddu. Ultima erupție a acestuia a avut loc chiar luna trecută, dar chiar și așa, zona în care este localizată vila este una sigură.

Din exterior, vila arată ca o clădire italiană clasică, dar în interiorul casei este marcat de un design uimitor. Pereții și podelele sunt decorate cu ceramică italiană prelucrată manual, în timp ce perdelele și pernele căptușite cu dantele și textile marca Dolce & Gabbana adaugă un confort aparte locuinței.

Sursa: Glamour.ru