Adriana Ochișanu este împlinită pe plan profesional, mai puțin personal. După două căsnicii eșuate, interpreta își îndeamnă fiica să nu-i calce pe urme.

Adriana și-a unit destinele cu Corneliu Botgros, la vârsta de 17 ani. Din păcate, după 17 ani de căsnicie, cuplul s-a despărțit. Interpreta mărturisește că nu a simțit niciodată căldură și afecțiune în familia sa. De aceea, Adriana încearcă cu orice preț să-și ferească fiica de o astfel de soartă.

„Eu de pe acuma am început să-i zic: să înveți, să ai un job, să fii financiar independentă să poți să-ți oferi tot ce-ți dorești tu și să nu te măriți la 17 ani, așa cum am făcut-o eu – acesta este sfatul meu pentru toate fetele! Cât de mare nu ar fi dragostea, dar dragostea într-o bună zi se sfârșește și rămâne doar respectul și grija. Este o chestie normală prin care trece oricine”, spune interpreta în cadrul unui interviu.

Adriana recunoaște că este uneori exigentă și destul de dură cu fiica sa. Mihaela are 7 ani și este născută în cea de-a doua căsătorie a interpretei cu Sergiu Zmeu.

 

 

Distribuie articolul: