Dansatorii Ansamblului Hecenii au demonstrat încă o dată talentul lor excepțional în semifinalele Românii au Talent. După ce au impresionat-o pe Andra în audiții, obținând mult râvnitul Golden Buzz, ei au continuat să-și confirme locul în competiție.

Andra a fost din nou cucerită de performanța lor, exclamând:

„Doamne, cât de frumos a fost! Mi s-a făcut piele de găină! Simt bucuria pe care voi ați transmis-o. Meritați să fiți în finală!” Momentul și jurizarea din semifinală pot fi vizionate în materialul video de mai sus.

 

Cine sunt dansatorii?
Ansamblul Hecenii s-a format acum 10 ani, iar membrii săi sunt uniți de o strânsă relație de prietenie care se extinde dincolo de activitatea lor artistică. Ei speră să câștige Românii au Talent pentru a realiza visul copiilor din satul Heciul Nou: amenajarea unei săli de dans moderne, echipată cu bare pentru dans clasic, oglinzi, o podea de calitate și un acoperiș rezistent la intemperii. Prin exemplul lor, dansatorii doresc să arate că, prin muncă asiduă și pasiune, se pot depăși obstacole aparent imposibile.

În audițiile de la Românii au Talent, Ansamblul Hecenii a primit aplauze în picioare de la toți jurații.

Andra, în special, a fost profund impresionată, declarând:

„Eu nu am văzut în viața mea un dans mai ritmat și dansat în felul ăsta! Am piele de găină. Este foarte interesant că e pentru prima oară când un dans popular m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Folclorul nu o să moară niciodată pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că viitorul sună bine.”

Distribuie articolul: