Cu ocazia zilei de naștere a maestrului Eugen Doga, doi polițiști de frontieră au oferit o felicitare de excepție. Aceștia au dansat sub acordurile legendarului vals al compozitorului, „Dulcea și tandra mea fiară”, interpretat de Fanfara Poliției de Frontieră.

„La mulți ani, maestre Eugen Doga!

Transmitem cele mai sincere gânduri de bucurie și recunoștință. Sperăm că primăvara aduce în viața dumneavoastră aceeași frumusețe și emoție pe care le regăsim în fiecare compoziție a dumneavoastră.

Cu admiratie și respect, echipa Poliției de Frontieră”, se arată în mesajul instituției.

 

Astăzi, distinsul compozitor Eugen Doga, Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău și unul dintre autorii Imnului Orașului, sărbătorește venerabila vârstă de 87 de ani.

Într-un interviu acordat pentru „O seară perfectă”, maestrul Eugen Doga a mărturisit că nu și-a sărbătorit niciodată ziua de naștere în mod personal, ci doar la evenimentele organizate de stat la care participa ca oaspete. De asemenea, a povestit despre dorința sa de a se întâlni cu alți oameni de artă și despre regretele pe care le are la această vârstă înaintată de 86 de ani.

Distribuie articolul: