Un accident grav a avut loc în centrul Capitalei, unde patru persoane au fost aduse la spital în urma coliziunii dintre o ambulanță și un automobil, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri, scrie tv8.

Ambele vehicule au ajuns în piloni de electricitate în urma impactului, iar martorii spun că șoferul mașinii ar fi rămas prins între fiare. Două ambulanțe suplimentare au intervenit pentru preluarea răniților, iar în zonă s-au format ambuteiaje. Purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat informația și a precizat că la data de 02.02.2024, ora 11:05, s-a primit raportul în dispeceratul Chișinău despre accidentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, intersecție cu strada V. Alecsandri.

La locul accidentului, polițiștii au constatat că două vehicule sunt implicate: o ambulanță de tip Mercedes și un automobil Dacia.

În urma coliziunii, ambele mașini au fost proiectate în piloni de electricitate. Ca rezultat, doi membri ai personalului medical din ambulanță și șoferul cu pasagerul din Dacia au suferit răni.

Toate cele patru persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital în vederea investigațiilor.

De asemenea, s-a constatat că ambulanța circula cu girofarul și semnalul sonor activate, având un pacient la bord.

O anchetă a fost inițiată pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Distribuie articolul: