Escroci la Piața Centrală din Chișinău. O femeie s-a plâns pe rețelele sociale că a cumpărat o ladă cu zmeură, iar când a ajuns acasă, a descoperit că sub fructe erau ascunse nuci verzi.

Conform unor imagini video, comerciantul care i-a vândut fructele a pus mai multe nuci în ladă, acoperindu-le cu zmeură. Potrivit victimei, vânzătorul a făcut acest lucru pentru a crește greutatea lăzii și a obține un preț mai mare. Femeia a afirmat că greutatea nucilor era de aproximativ un kilogram.

Internauții au comentat cazul, iar o altă femeie a mărturisit că a trecut printr-o situație similară, menționând că a cumpărat recent o ladă cu coacăze în care a găsit noroi.

O altă persoană a scris că, din cauza acestor incidente, oamenii evită să mai cumpere produse de la producătorii locali, subliniind că aceștia nu oferă servicii de calitate.

După se plâng că totul va putrezi pe câmp, că nu sprijinim producătorul nostru și de ce nu avem produse autohtone în magazin. Iată răspunsul! În goana după bani, uită de conștiință”, a scris femeia

Distribuie articolul: