Acum o săptămână, Dorin Galben a cerut-o de nevastă pe Violeta Scrișu. După cererea acceptată, cei doi au zburat spre Dubai pentru sărbători momentul frumos din viața lor. Iar fiindcă dragostea este la maxim, Dorin a cerut-o în căsătorie pe Violeta, a doua oară!

Jurnalistul a povestit într-o postare pe Instagram că și-a cerut iubita în căsătorie pentru a doua oară și i-a oferit inelul pe care l-a procurat câțiva ani în urmă. Unul mai simplu, dar foarte important pentru el.

„Am cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe @violetascrisu. De aceasta dată cererea a fost una simbolică. Vă explic imediat de ce. Inelul pe care-l puteți vedea în ultima fotografie I-am cumparat acum 7 ani. Așa gusturi aveam eu la vârsta aia. Mă gândeam s-o cer de soție atunci (la 3 ani de relație ), dar am înțeles că ambii eram nepregătiți și am decis să amân acest pas. I-am dat timpului timp și ambii nu regretam asta… Inelul este unul simplu și l-am luat de la un magazin de la noi. Am dat pe dânsul un salariu și jumătate – pe care-l primeam atunci (nu foarte mare). Pentru mine el are mai mult o valoare emoțională și demonstrează că știam de foarte mult timp că Violeta va fi soția mea. Știam că într-o buna zi vom forma o familie și că asta se va întâmpla când vom dori noi, dar nu când va spune gura lumii”.

Și de a două oară, Violeta a acceptat cererea.

Dorin Galben și Violeta Scrișu formează un cuplu de câțiva ani, iar acum relația lor va trece la altă etapă.