În acest nou sezon captivant, explorăm subiecte esențiale pentru dezvoltarea personală, oferindu-ți insights prețioase și sfaturi practice. Episodul dat se focalizează pe teme fascinante, precum:

  1. Ce este un eșec? Descoperă perspectiva unică a experților în psihologie asupra conceptului de eșec și cum poți transforma această experiență într-un motor pentru creșterea personală.
  2. Cum să gestionăm criticul interior? Explorează strategii eficiente pentru a gestiona vocea critică din interiorul nostru, eliminând autopedepsirea și cultivând o relație mai sănătoasă cu tine însuți.
  3. Diferența dintre vină și responsabilitate. Înțelege subtilitățile dintre sentimentul de vină și asumarea responsabilității, dobândind claritate în modul în care aceste aspecte influențează starea ta emoțională.
  4. Primii pași spre creșterea încrederii în sine. Descoperă strategii practice și exerciții pentru a-ți dezvolta încrederea în sine, construind o bază solidă pentru succesul personal și profesional.

Acest sezon promite să fie o călătorie captivantă în lumea autodezvoltării, iar podcastul “Psihologul Răspunde” este ghidul tău de încredere în această călătorie interioară. Nu rata aceste discuții provocatoare și inspiraționale, disponibile pe platformele tale preferate de podcasting!

Ascultă acum episodul și îmbrățișează transformarea personală!

Pentru a rămâne conectați cu psihologa noastră, vă așteptăm pe Instagram și Telegram. Pagina de Facebook “Psihologul Tău” este un alt loc unde puteți găsi conținut captivant despre autodezvoltare.

Descoperiți și Revista EA.MD pe Instagram, Facebook și YouTube pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente informații și evenimente din domeniul sănătății mentale.

Nu rata acest episod provocator și informativ! Abonează-te la YouTube ea.md pentru a beneficia de discuții inspiraționale despre autodezvoltare.

Distribuie articolul: